Vad vi gör

Nybyggnation, renovering av kök, badrum, golv, väggar, tak, altaner eller hela hus. Även målning, vvs och elarbeten med hjälp av underleverantörer. Design, planering, plantering, grävning, anläggning, plattsättning, skötsel och underhåll av trädgård/utemiljöer. Det mesta som rör bygg och trädgård helt enkelt - är du osäker så får du gärna fråga!

Arbetsområden

Byggarbeten

Renovera eller bygga nytt? Vi gör både och! Ett attefallshus i paket eller ett helt sommarstuga i lösvirke. Nya fönster eller nytt tak. Flytta väggar eller byta kök? Vi fixar det.

Trädgårsanläggning

Med stort intresse för växter och trädgårdsdesign kan vi hjälpa dig med både mindre och större projekt, från att rita till att anlägga. Stensättningar, altanbyggen, planteringar, murar och gräsmattor - vi löser det.

Badrum / bastu

Vi har behörighet för våtrumsarbeten och åtar oss helrenovering av badrum samt bastubyggen. Klicka här för att läsa mer om våtrumsbehörighet på Byggkeramikrådets hemsida. 

Enskilda arbeten eller totalentreprenad - vad passar dig?

Med ett stort nätverk av samarbetspartners inom alla hantverksområden kan vi erbjuda totalentreprenad vid alla typer av projekt. Samtidigt är inga uppdrag för små - har du en häck som behöver klippas, en dörrkarm som behöver monteras, ett dike som behöver grävas eller köksskåp som behöver byggas om så hjälper vi gärna till.

Löpande räkning eller fast pris?

Vi arbetar både på löpande räkning och mot fast pris enligt offert, allt beroende på uppdraget eller er önskan som kund. Tänk på att vid fast pris ingår material och arbete enligt de förutsättningar som överrenskommits i offerten, ändringar pga kundens önskemål eller oförutsägbara händelser och ändrade förutsättningar som påverkar arbetets utgång medför tilläggskostnader.

Uthyrning grävmaskin, med förare:

Per timme: 900 kr inkl moms, plus etableringskostnader + bränslekostnader (utkörning, beroende på körsträcka).